Hopp til innholdet

Konserter

Velkommen til sommerkonsert torsdag 13. juni 2024 kl 20:00 i Nordberg kirkestue.

Norske folketoner og komposisjoner av Edvard Grieg, Knut Nystedt m.flere. Medvirkende tenorsanger er Mathias Manger Winther.

Dørene åpner kl 19:30.

Ta kontakt med et kormedlem om du ønsker å kjøpe en billett.

Se opptak fra tidligere konserter på vår Youtube-kanal

Tidligere konserter

 • Julekonsert 10.desember
  Marthe Aa og Camilla Hole sørget for nydelige toner til vår korsang på årets julekonsert i Grønland kirke, andre søndag i advent. Så vakkert det ble med både orgel og saksofon!Vi håper vi bidro til at de som hadde funnet veien til Grønland kirke fikk kjenne litt på julestemningen.
 • Faurés requiem
  Høsten 2023 var en travel høst for Con Amore. Søndag 28. oktober deltok koret på Røa musikkfest, og den 12. november ble det invitert til stor konsert i Grønland kirke. Faurés requiem var hovedverket og konserten var et samarbeid med Con Amore, Røa kirkes kammerkor, Østerås vocalis, Voksen kirkekor, Peblingene fra Oslo katedralskole, VG1 musikk… Les mer »Faurés requiem
 • Sommerkonsert 2023
  Con Amore ønsket sommeren velkommen og inviterte venner og familie til allsang i Norberg kirkestue 8. juni 2023.
 • Som hjorten lengter etter vann
  Musikk av Mendelssohn Et samarbeid med Sofiemyr og Greverud kammerkor ble igangsatt ved juletider i 2022. Det ble avholdt to konserter, en i greverud kirke, og en i Røa kirke. Til sistnevnte måtte arrangementskomiteen finne flere stoler.
 • MisA Criolla
  av Ariel Ramirez Skøyen kirke sammen med Ensemble Wirakocha Se program